Наградихме своя шампион от Player escort

31 май 2018


Деветгодишният Никола Алексиев ще представи България на финала на Световното първенство по футбол на 15 юли в Москва. Момчето беше избрано след национален конкурс по програмата Макдоналдс Футболен ескорт. На специална церемония в ресторант Макдоналдс на площад Славейков, малчуганът беше награден с оригиналната топка, с която ще се играят мачовете в Русия. Беше му връчена лично от футболната легенда Наско Сираков, който беше и част от журито избрало детето. Другите членове на журито бяха управляващият директор на Макдоналдс в България Иван Лисиков и телевизионният водещ Ники Кънчев.

 

 

Като официален спонсор на FIFA World Cup 2018™ Макдоналдс има изключителното право да избере деца от цял свят, които пред очите на милиони фенове официално да придружат на футболното игрище най-известните футболисти по време на  Световното  първенството.

Никола ще изживее незабравими мигове в Москва, ще получи специален спортен екип, ще мине през тунела и ще излезе на стадиона ръка за ръка с известен футболист, а баща му Борис ще го подкрепя и наблюдава на живо от трибуните.

Честито на Никола и благодарим за участието на всички!