Заповядайте в любимия ви ресторант да споделим заедно усмивките и радостта на вашите рождени дни! 

Ние ще се погрижим за целия празник – весела обстановка, вкусна храна, подаръци, изненади и много настроение!

Част от философията на Макдоналдс е специалното отношение към децата. Децата са истинските и най-големи почитатели на Макдоналдс. Една от най-любимите програми, насочена изцяло към децата, е Програмата за Рожден ден в Макдоналдс. Нашата основна цел е да превърнем всеки Рожден ден в незабравимо преживяване за малчуганите, изпълнено с усмивки и веселие.

Водеща роля в програмата за Рожден ден в Макдоналдс, насочена към изключителното преживяване на децата, имат нашите специално обучени хостеси.

Рожденият ден продължава до 2 часа. По голямата част от времето преминава в забавни игри и веселие. Хостесите разполагат с набор от различни игри, измежду които могат да избират най-подходящите в зависимост от възрастта на децата.

Рожденият ден в Макдоналдс е една добра, удобна и достъпна алтернатива на рождения ден вкъщи. Децата се радват и веселят в приятна атмосфера, а родителите имат възможност да избират – да участват в забавленията или просто да си почиват. Много от най-ревностните ни малки почитатели празнуват рождените си дни при нас повече от 3-4 последователни години.

Кувертът за едно дете e 9 лева и включва меню от: сандвич по избор, малки картофки и малка безалкохолна напитка. За вашия куверт можете да изберете между Хамбургер, Чизбургер, Пилешки бургер, МакТост, Двоен чизбургер, Биг Мак. Може да поръчате и Рожден ден комплект с любимия на децата Happy Meal™ с играчка. В цената на куверта е включена и една торта за празника. Вие имате избор от два вида торти – шоколадова и плодова. Тортите се поръчват предварително при резервацията на рождения ден и са единствените, които могат да бъдат използвани в ресторантите на Макдоналдс. Те са с гарантирано качество и отличен вкус.

Допълнително можете да поръчате и детско шампанско с вкус на ягода или тропически плодове.

Ако желаете пък да направите деня за малчуганите още по-специален, в град София може да бъде осигурен и аниматор, облечен като любим детски герой, на цената от 50 лева.