Здравето на първо място

17 март 2020


Ние в Макдоналдс България внимателно следим ситуацията с коронавирусната пандемия в нашата страна и се отнасяме много отговорно и изключително сериозно към нея. Както винаги сме напълно ангажирани към предоставяне на най-високи стандарти за качеството, хигиената, чистотата, здравето и безопасността на нашите клиенти и служители, което е първи приоритет за нас. В тази връзка сме въвели необходимите предпазни мерки за поддържане на нашите ресторанти, включително увеличение на честотата на почистване и санитаризиране на всички площи. Извършва се ежедневно инструктаж и контрол на процедурите за санитация и хигиена на всички наши служители, както се попълва необходимата документация свързана с ежедневното здравословно състояние на служителите и мениджърите, работещи в ресторанта.

Редовно се следят най-актуалните препоръки и насоки от нашите здравни власти, които се вземат предвид и прилагат.

Компанията разполага с може би най-голямата база данни по отношение на мерките за безопасност срещу COVID-19 в своя бранш поради глобалния си характер и информацията и опита по темата, които обменяме ежедневно с колеги от цял свят.

Във връзка с развитието на ситуацията с COVID-19 и мерките взети на национално ниво ви информираме, че доставяме до дома с МакДОСТАВКА™  с нашите партньори Foodpanda и Takeaway, както и през гишето за обслужване на автомобили.

Като допълнителна мярка за сигурност компанията е взела решение да не обслужват под никаква форма пешеходци, за да няма струпване на хора на едно място, каквото е и изискването на Министерството на здравеопазването.

 

Локации с работеща услуга Доставка до дома през гишето за автомобили:

Макдоналдс ресторанти –

Младост – ж.к. Младост, бул. „Александър Малинов“
Орион – бул. „Европа“ 1
Цариградско Шосе – бул. “ Цариградско шосе“ 60
Цариградско Шосе – бул. „Цариградско шосе“, до София Прес
НДК Rock&Roll – бул.“България“1
Бояна – ул. „Околовръстен път“ 35

Родопи – Пловдив, бул. „Санкт Петербург“ 33
Марица – Пловдив, бул. „6-ти септември“/бул.“Източен“

Делфини – Варна, бул. „Владислав Варненчик“ 106

Зорница – Бургас, бул. „Стефан Стамболов“/ бул. „Никола Петков“

Тракия – Магистрала Тракия 89 км.
Студена – 279 км. на международен път Е79, с. Студена
Ботевградско Шосе – бул.“Ботевградско шосе“ 525