Честит 5-и рожден ден, Рьощи!

Печелившите участници от играта по случай 5-ия рожден ден на Рьощи са:

 1. Samsung Galaxy J3 2016 – Магдалена Миткова
 2. Samsung Galaxy J3 2016 – Весела Вълкова
 3. Samsung Galaxy J3 2016 – Зюмбюл Мехмед Сали
 4. Lenovo K5 – Галина Кирилова
 5. Lenovo K5 – Никола Василев
 6. Lenovo K5 – Светослав Дукадинов
 7. Huawei Y6 II Compact – Станка Георгиева Динева
 8. Huawei Y6 II Compact – Петко Минков Петков
 9. Huawei Y6 II Compact – Радостин Урдов
 10. PS4 – Алексей Чоранов
 11. Почивка в Банско – Long weekend за двама в четиризвезден хотел – Кенан Салим

————————————————————————————————————————–

Rosti Bacon, Big Rosti tasty и Rosti Chicken очакват всички любители на сандвичите в нашите ресторанти. Освен това Рьощи става на 5 години и по случая раздава подаръци.

При покупка на Рьощи МакМеню™(средно или голямо) получаваш печат. Събери 5 печата, вземи код от касата и ще получиш вкусен подарък от Макдоналдс™. А с всеки регистриран код участваш в томбола за 1xPS4, 3xHuawei Y6 II Compact, 3xLenovo K5 и 3xSamsung Galaxy J3 2016, предоставени от Vivacom или All Inclusive long уикенд за двама в Банско.

Печелившите ще бъдат изтеглени пред нотариус на 15.03, сряда, в 14 ч. и след това ще бъдат обявени тук.

—————————————————————————————————————————

ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА

ЧАСТ 1. ОРГАНИЗАТОР НА КАМПАНИЯТА

Кампанията се организира от ДДБ София и Сънфудс България ЕООД.

ЧАСТ 2. ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА

2.1. Участниците са длъжни да спазват условията и разпоредбите на описаните по-долу правила („Официални правила”).

2.1. Официалните правила са публикувани на интернет страницата на кампанията с адрес: www.mcdonalds.bg

2.2. Организаторът си запазва правото по всяко време да променя или допълва Официалните правила, като промените влизат в сила веднага след публикуването им на www.mcdonalds.bg

2.3. С участието си в Кампанията участниците приемат Официалните правила.

ЧАСТ 3. ТЕРИТОРИЯ НА ПРОВЕЖДАНЕ НА КАМПАНИЯТА

Кампанията се организира и провежда в интернет пространството на територията на Република България и в участващите ресторанти на Макдоналдс (Сънфудс България ЕООД) гр. София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Велико Търново, Плевен, автомагистрала Тракия и Струма. Кампанията не важи в ресторантите на летище Варна и летище Бургас.

ЧАСТ 4. ПРАВО НА УЧАСТИЕ

4.1. Право на участие имат всички физически лица, които са се съгласили с Официалните правила.

4.2. В Кампанията нямат право да участват служители на Организаторa, както и членове на техните семейства.

4.3. С участието си в кампанията участниците дават съгласието си техните контакти да бъдат използвани в други рекламни кампании на Сънфудс България ЕООД.

ЧАСТ 5. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА КАМПАНИЯТА

Кампанията стартира на 16.01.2017 г. и е активна до 13.03.2017 г.

ЧАСТ 6. МЕХАНИЗЪМ И НАГРАДА

При покупка на Рьощи Мак меню1 (средно или голямо), тоест Мак меню, с който и да е от трите Рьощи бургера (Рьощи Бейкън, Рьощи Чикън и Биг Тейсти Рьощи), клиентът получава печат на специална карта за печати. Клиентът събира 5 печата и тегли късметче с промо код и хранителен подарък от Макдоналдс. Участникът може да регистрира получения промо код от картата на www.mcdonalds.bg/promo и да участва в томбола за някоя от следните награди: all inclusive long weekend за двама в Банско2, предоставен от Сънфудс Блъгария ЕООД или за една от 10-те награда от Виваком: 1 бр. Playstation PS4, 3 бр. Lenovo K5, 3 бр. Huawei Y6 II Compact или 3 бр. Samsung Galaxy J3 2016.

1Рьощи Мак Меню включва Рьощи бургер, картофки Бобслей и напитка (Кока Кола, Кока Кола Зиро, Фанта, Спрайт, Минерална вода, Липтън, ябълкова напитка, кафе, капучино)

2Пакетът почивка включва: 3 нощувки (петък, събота и неделя) в 4-звезден хотел в Банско за двама човека, настанени в една двойна стая и може да се ползва в периода 01.03.2017 г. – 30.11.2017 г.

Сподели кампанията в твоите социални мрежи.

ЧАСТ 7. ОТГОВОРНОСТ

7.1. Организаторът не носи отговорност в случай на невъзможност за регистрация и участие в кампанията поради настъпване на обстоятелства извън неговия контрол – случай на непреодолима сила, случайни събития, проблеми в глобалната мрежа на интернет, предоставяните от трети лица услуги извън контрола на Организатора.

7.2. Организаторът не носи отговорност за каквито и да са смущения или технически проблеми, осуетяващи ползването на страницата, вследствие на неправилното експлоатиране на оборудването на участник.

7.3. Организаторът не гарантира, че регистрацията за участие ще бъде непрекъсваема, навременна, сигурна и свободна от грешки, доколкото това се дължи на обстоятелства извън неговия контрол.

Организаторът не носи отговорност за загуба на съхранявана информация, поради извънредни и непредвидими системни сривове или поява на технически проблеми, свързани с регистрацията и участието в Играта.

ЧАСТ 8. ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Организаторът поема задължението, съгласно правилата на Закона за защита на личните данни, да събира, съхранява и обработва личните данни, предоставени от участниците, единствено по повод и във връзка с или до колкото се налага за кампанията. Организаторът има право да се свързва с участника за последващи промоционални активности само по предоставения в сайта e-mail адрес, освен ако участникът изрично е заявил, че не желае това.

ЧАСТ 9. РЕШАВАНЕ НА СПОРОВЕ

9.1. Спорове между Организатора и участници се решават чрез преговори и по предвидения в българското законодателство ред.