Във връзка с развитието на ситуацията с COVID-19 и мерките взети на национално ниво ви информираме, че за момента не предлагаме услугата „Рожден ден в Макдоналдс“.   

Заповядайте в любимия ви ресторант да споделим заедно усмивките и радостта на вашите рождени дни!

Ние ще се погрижим за целия празник – весела обстановка, вкусна храна, подаръци, изненади и много настроение!

Част от философията на Макдоналдс е специалното отношение към децата. Децата са истинските и най-големи почитатели на Макдоналдс. Една от най-любимите програми, насочена изцяло към децата, е Програмата за Рожден ден в Макдоналдс. Нашата основна цел е да превърнем всеки Рожден ден в незабравимо преживяване за малчуганите, изпълнено с усмивки и веселие.

Водеща роля в програмата за Рожден ден в Макдоналдс, насочена към изключителното преживяване на децата, имат нашите специално обучени хостеси.

Рожденият ден продължава до 2 часа. По голямата част от времето преминава в забавни игри и веселие. Хостесите разполагат с набор от различни игри, измежду които могат да избират най-подходящите в зависимост от възрастта на децата.

Рожденият ден в Макдоналдс е една добра, удобна и достъпна алтернатива на рождения ден вкъщи. Децата се радват и веселят в приятна атмосфера, а родителите имат възможност да избират – да участват в забавленията или просто да си почиват. Много от най-ревностните ни малки почитатели празнуват рождените си дни при нас повече от 3-4 последователни години.

Koмплектът за едно дете включва меню от: бургер по избор, малки картофки или малка салата и малка безалкохолна напитка. Може да избирате между: Хамбургер, Чийзбургер, Пилешки бургер, МакТост, Двоен чийзбургер и Биг Мак. Ако искате да изненадате всички, изберете рожден ден с любимия на децата Happy Meal с играчка. Към всеки Рожден ден е включена и една безплатна торта за празника от Макдоналдс. Разбира се, с гарантирано качество и превъзходен вкус.

Допълнително можете да поръчате и детско газирана напитка с вкус на ягода или тропически плодове.

Ето и още една опция, ако искате да оставите един необикновен спомен на децата. За празненства в рамките само на гр. София можем да осигурим аниматор, в ролята на любим анимационен герой, срещу доплънително заплащане от 50 лв.

Ценоразпис:

Име на продукт Цена, лв.
Хамбургер /рожден ден/ 7,50 лв.
Чийзбургер /рожден ден/ 8,00 лв.
Двоен чийзбургер /рожден ден/ 9,00 лв.
Биг Мак /рожден ден/ 9,50 лв.
Хамбургер Happy Meal /рожден ден/ включва играчка 9,70 лв.
Чийзбургер Happy Meal /рожден ден/ включва играчка 10,00 лв.
Чикън МакНагетс Happy Meal /рожден ден/ включва играчка 10,70 лв.
МакТост Happy Meal /рожден ден/ включва играчка 10,00 лв.
МакТост™ /рожден ден/ 8,00 лв.
Пилешки бургер Happy Meal /рожден ден/ включва играчка 10,00 лв.
Торта шоколад /рожден ден/ 17,00 лв.
Торта плодова /рожден ден/ 17,00 лв.
Пилешки бургер /рожден ден/ 8,00 лв.
Детска празнична газирана напитка – ягода 5,70 лв.
Детска празнична газирана напитка – тропически плодове 5,70 лв.