Резервирай Рожден ден в Макдоналдс™

Елате в Макдоналдс™, за да споделим усмивките и веселбата на децата в най-специалния им ден от годината.

Ние ще се погрижим за всичко – отпускаща атмосфера, вкусна храна, игри, изненади и позитивно настроение!

Част от философията на Макдоналдс™ е специалното отношение към децата. Те са най-големите ни и истински почитатели. Ето защо, програмата за Рожден ден в Макдоналдс™ е насочена изцяло към тях, а нашата основна цел е да превърнем този специален ден в незабравимо преживяване за малчуганите, изпълнено с много усмивки и веселие.

Водещата роля е поверена на нашите специално обучени служители.

Рожденият ден продължава до 2 часа. Разполагаме с голям избор от игри и забавни дeйности, като избираме най-подходящите спрямо възрастта на децата.

Рожденият ден в Макдоналдс™ е една удобна и достъпна алтернатива на празнуването вкъщи. Докато децата щуреят, родителите имат възможност да избират – да се включат в забавлението или да си отдъхнат на спокойствие. Всички тези аспекти, естествено, водят до това много семейства да избират Макдоналдс™ няколко поредни години.

Koмплектът за рожден ден на едно дете включва меню от: бургер по избор, малки картофки или малка салата и малка напитка. Може да избирате между: Хамбургер, Чийзбургер, Пилешки бургер, МакТост™, Двоен чийзбургер и Биг Мак™. Ако искате да изненадате всички, изберете рожден ден с любимия на децата Happy Meal™ с играчка. Като подарък за празника, получавате и една безплатна торта от Макдоналдс™ по избор – плодова или шоколадова, която трябва да изберете предварително. Разбира се, с гарантирано качество и превъзходен вкус. Допълнително можете да поръчате и детска празнична газирана напитка с вкус на ягода или тропически плодове. Ето и още една опция, ако искате да оставите един необикновен спомен на децата. За празненства в рамките на гр. София можем да осигурим аниматор, в ролята на любим анимационен герой, срещу допълнително заплащане от 50 лв.

Виж ценоразпис