Победителите от играта #МакЛято са изтеглени

14 юни 2017


Днес, на 14.07.2017 г., петък, на томболен принцип бяха изтеглени победителите от играта Качи своя снимка с #МакЛято.

Късметлиите са следните (профилните и личните им имена, посочени от тях в Instagram):

  1. stelianaberova, Стелиана Берова
  2. milanovaivana, Ивана Миланова
  3. antoaneta.stoeva, Антоанета Стоева
  4. vanyachapkanova, Ваня Чапкънова
  5. suzunova, Симона Узунова

Всеки от спечелилите следва да се свърже с Макдоналдс, като изпрати съобщение в свободен текст на страницата на Макдоналдс във Фейсбук.


Обичаш лятото, нали? Наградите също, нали? А снимките? Да, знаем отговора. Обединихме трите в едно. Ето как. Качи снимка на пейзаж, море, парк, просто нещо лятно, в своя профил в Instagram добави #МакЛято в описанието иии, ако си супер, супер късметлия, можеш да спечелиш уикенд за двама на морето. Йей.

Наградите уикенд на морето са осигурени от Липтън.

Официални правила на играта

ЧАСТ 1. ОРГАНИЗАТОР НА КАМПАНИЯТА

Кампанията се организира от ДДБ София и Сънфудс България ЕООД.

ЧАСТ 2. ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА

2.1. Участниците са длъжни да спазват условията и разпоредбите на описаните по-долу правила („Официални правила”).

2.1. Официалните правила са публикувани на интернет страницата на кампанията с адрес: www.mcdonalds.bg

2.2. Организаторът си запазва правото по всяко време да променя или допълва Официалните правила, като промените влизат в сила веднага след публикуването им на www.mcdonalds.bg

2.3. С участието си в Кампанията участниците приемат Официалните правила.

ЧАСТ 3. ТЕРИТОРИЯ НА ПРОВЕЖДАНЕ НА КАМПАНИЯТА

Кампанията се организира и провежда в интернет пространството на територията на Република България.

ЧАСТ 4. ПРАВО НА УЧАСТИЕ

4.1. Право на участие имат всички физически лица, които са се съгласили с Официалните правила.

4.2. В Кампанията нямат право да участват служители на Организаторa, както и членове на техните семейства.

4.3. С участието си в кампанията участниците дават съгласието си техните контакти да бъдат използвани в други рекламни кампании на Сънфудс България ЕООД.

ЧАСТ 5. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА КАМПАНИЯТА

Кампанията стартира на 14.06.2017 г. и е активна до 10.07.2017 г.

ЧАСТ 6. МЕХАНИЗЪМ И НАГРАДА

Качи своя лятна снимка в Инстаграм профила си с #МакЛято и може да спечелиш 1 от 5 уикенда на морето*.

Наградата ще се изтегли на томболен принцип в края на кампанията, на 14.07.2017 г. и победителите ще бъдат обявени на: www.mcdonalds.bg

*Пакет уикенд на морето включва: 2 нощувки за 2-ма в двойна стая в хотел 4* (за периодите 15-17.09.2017 г. или 22-24.09.2017 г.) или 3*( за периодите 18-20.08.2017 г. или през периода 03-16.09.2017 г.) в к.к. Приморско. Транспорт не е включен в наградата.

Сподели кампанията в твоите социални мрежи.

ЧАСТ 7. ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДИТЕ

7.1. Победителите от играта ще бъдат публикувани на официалната Facebook страница на Макдоналдс България (https://www.facebook.com/McDonalds-358947734189113/) и в сайта на Макдоналдс България (http://mcdonalds.bg/).

7.2. За да получиш наградата си, свържи се с нас на лично съобщение в официалната страница на Макдоналдс във Facebook (https://www.facebook.com/McDonalds-358947734189113/) и ни изпрати трите си имена, email адреса си и телефонния си номер. Изпрати ни това съобщение не по-късно от 23:59ч. на 21.07.2017г., в противен случай ще преотстъпим правото ти за награда на друг участник.

ЧАСТ 8. ОТГОВОРНОСТ

8.1. Организаторът не носи отговорност в случай на невъзможност за участие в кампанията поради настъпване на обстоятелства извън неговия контрол – случай на непреодолима сила, случайни събития, проблеми в глобалната мрежа на интернет, предоставяните от трети лица услуги извън контрола на Организатора.

8.2. Организаторът не носи отговорност за каквито и да са смущения или технически проблеми, осуетяващи ползването на страницата, вследствие на неправилното експлоатиране на оборудването на участник.

8.3. Организаторът не гарантира, че качването на снимка при участие ще бъде непрекъсваемо, навременн, сигурно и свободно от грешки, доколкото това се дължи на обстоятелства извън неговия контрол.

8.4. Организаторът не носи отговорност за загуба на съхранявана информация, поради извънредни и непредвидими системни сривове или поява на технически проблеми, свързани с регистрацията и участието в Играта.

ЧАСТ 9. ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

9.1. Организаторът поема задължението, съгласно правилата на Закона за защита на личните данни, да събира, съхранява и обработва личните данни, предоставени от участниците, единствено по повод и във връзка с или до колкото се налага за кампанията. Организаторът има право да се свързва с участника за последващи промоционални активности само по предоставения в сайта e-mail адрес, освен ако участникът изрично е заявил, че не желае това.

ЧАСТ 10. РЕШАВАНЕ НА СПОРОВЕ

10.1. Спорове между Организатора и участници се решават чрез преговори и по предвидения в българското законодателство ред.