Иновации с перспектива

По-добри всеки ден

За да продължаваме да се развиваме и да изграждаме по-модерна и по-вълнуваща ресторантска среда, ние създадохме концепцията „Experience of the Future” или „Преживяване от бъдещето“.  Основна цел на нашата концепция е ежедневно подобрение на преживяването на гостите ни и създаването на една по-уединена среда.

Какво прави нашите ресторанти „Преживяване от бъдещето”?

Дигитални екрани за самообслужване

Избягването на опашките никога не е било по-лесно. Поръчка чрез дигитални екрани за самообслужване - вместо на касата по обичайния начин скъсява времето, нужно на бургера да стигне до вас. Изберете любимата си храна, платете с банкова карта и проследете номера на поръчката си на екрана. Когато номерът Ви се появи, вземете поръчката си от посоченото място за получаване. Ако желаете да поръчате на дигиталния екран за самообслужване, но нямате или не желаете да използвате банкова карта, можете да заплатите поръчката си в брой на касата.

„Направено за теб“

Известните бургери на Макдоналдс вече се правят на секундата, в която бъдат поръчани, оставяйки в миналото готовите сандвичи. Като част от нашата концепция „Направено за теб“ вече не приготвяме бургерите и другите продукти предварително, преди поръчката – вместо това храната се приготвя специално за Вас, едва след като поръчате. По този начин осигуряваме на нашите гости още по-прясно приготвена храна.

На един клик разстояние

Всички специални оферти и предложения събрани на едно място - в приложението на Макдоналдс. Освен всички актуални промоции във вашите ръце ще имате информация за локациите и работното време на ресторантите, продуктите, хранителните им стойности и алергени, както и всички новини и актуални предложения.

EOTF_13