Happy Meal
Happy Meal
Books

Вземете любима играчка или книжка с всяко Happy Meal™ по ваш избор!

Увлекателни играчки и интересни книжки отново ще намерят място в любимите на децата менюта, а изборът ще е различен във всеки ресторант McDonald’s. Сега е времето да попълните колекцията на вашето дете с желаната играчка или да откриете магията заедно на нова книжка. Освен че могат да забавляват децата с часове, играчките на Happy Meal™ се изработват от природосъобразни материали като хартия и пластмаса на растителна основа. В полза на децата и планетата, където ще пораснат.

Сега с всеки Happy Meal™ вашите деца могат да избират книжка или играчка

Книжките в Happy Meal™ са ексклузивни серии, предлагани само в Макдоналдс, създадени от световноизвестни автори. Новата поредица „Аз мога“ на Мария Изабел Санчес Вергара съдържа 12 уникални книжки, които ще запознаят децата ви с историята на велики личности, като ги вдъхнови да мечтаят смело и да се борят за своите цели. Всяка една ще ви потопи в приключенията на спортни шампиони, учени, музиканти, приключенци, астронавти и още много.

Happy
Happy QR

Забавления в дигиталния свят

McDonald‘s, както винаги, се стреми да бъде в крак с времето. Ето защо и за децата има вълнуваща новост с Happy Meal™. Само сега всяко детско меню включва освен физическата играчка или книжка, така и ново дигитално изживяване, до което може да имате достъп чрез QR код, намиращ се на кутията на Happy Meal™. Чрез сканиране на кода с телефон/таблет децата могат да влязат в завладяващ дигитален свят, който им позволява да играят и развиват въображението си.

Семейството е изключително важно за нас!

Затова подбрахме тези книжки, за да вдъхновим в децата любов към четенето и да създадем по-голяма близост между тях и родителите им.

Нашата цел е да направим четенето по-увлекателно и се надяваме да стане любимо занимание на малките за цял живот.

Books