Менюто на BTS

27 май 2021


Менюто на BTS е тук!

Световните поп икони BTS имат свое меню в McDonald’s и от 27.05 можеш да го опиташ при нас! Златната седморка на k-pop музиката събра любимите си поръчки от нашите ресторанти в незабравимо меню на BTS, което включва 9 Чикън МакНагетс™, големи картофки, голяма Кока-Кола и два пикантни дипинг соса – сладко-киселия и леко лют Сладко Чили и ароматния, горчичен Кейджън. Менюто ще е налично само в участващите ресторанти McDonald’s и на McDrive™, така че те очакваме с нетърпение да споделим емоцията.

 

Специално за всички, които отброяват дните до пристигането на менюто на BTS в McDonald’s –  чакането приключи! А добрата част тепърва започва.

Вълнуваме се, че от днес можем да предложим на най-големите фенове още нещо, което да ги направи част от преживяването. От днес McDonald’s и BTS ще предлагат уникални мърч артикули на приложението Weverse Shop. Аутфит колекцията е вдъхновена от любимите вкусотии, избрани от BTS в менюто им и включва експлозивни и стилни суичъри, лилави халати, чорапи и джапанки. Пригответе се за пускането на колекцията, като изтеглите Weverse Shop приложението и създадете свой акаунт. Очакват ви любими разцветки като BTS лилавото и McDonald’s червено и златно, топ материи и единствени по рода си дизайни.

Менюто на BTS се предлага в Макдоналдс в България за ограничен период от време от 27.05.2021 г. до 08.07.2021 г. или до изчерпване на наличните количества продукти в участващите ресторанти (всички ресторанти на Макдоналдс в България с изключение на ресторанти на летище Варна, летище Бургас и сезонни ресторанти в к.к. Сл. Бряг и к.к. Зл. пясъци). Менюто на BTS няма да се предлага за услугата МакДоставкаТМ .