BTS

20 април 2021


София, България, 20.04.2021 – Подгответе се, защото ‘Златните арки’ ще заблестят още по-силно тази година, благодарение на новото партньорство с глобалните поп икони на нашия век, BTS.  

 

Това единствено по рода си меню ще пристигне в България на 27.05, когато клиентите ни ще могат да се насладят на подбрани от култовата група вкусотии в участващите ресторанти из цялата страна. BTS Менюто включва 9 Чикън МакНагетс®, световно известните ни картофки в голям размер,голяма Coca-Cola и дипинг сосове Sweet & Chili и Cajun, вдъхновени от популярните рецепти в McDonald’s Южна Корея.

„Групата има много скъпи спомени с McDonald’s. Вълнуваме се много за тoва партньорствои нямаме търпение да споделим BTS менюто със света“ обявиха от BIGHIT MUSIC, лейбълът на BTS.

От 2013 г. насам, BTS са на върха на класициите и чрез музиката и позитивното си послание са обединили хора от цял свят. В следващите няколко месеца, феновете на BTS навсякъде по земното кълбо ще се окажат много по-близо до любимите си артисти…защото за пръв път откакто McDonald’s стартираха кампания с любимите менюта на любими артисти в САЩ миналата година, BTS менюто ще е налично в почти 50 държави. Можете да намерите пълен списък с участващите страни и дати, в които менюто ще е налично тук: Страни

 BTS Менюто ще е налично за поръчки в България в участващите McDonald’s ресторанти на място и през McDrive. Така че отбележете 27-ми май на календарите си и следете McDonald’s в социалните мрежи – Facebook и Instagram