HASBRO

Разнообрази деня с любими игри с всеки Happy Meal™ в ресторанти Макдоналдс.
Добре познати и обичани, игрите на Hasbro са тук, но с обновен и още по-забавен дизайн.

Седмица 1

Свържи 4:


Участниците трябва да поставят играчката изправена и да пускат червени или жълти жетони в колоните. Първият играч, който свърже 4 от една боя вертикално, хоризонтално или диагонално, печели!

Гладния Хипо:

Участниците поставят играчката легнала и хващат топчета, натискайки бутоните. Играчът, уловил най-много, печели!

Монополи:


Участниците хвърлят зар и се движат по мини дъската, точно както в класическата игра на Монополи. Този с най-много имоти в края на играта, печели

Пиратски боен кораб:

Участниците отварят предната и задната страна на играчката , за да създадат основата на играта. Редуват се с молива, за да отбележат предложенията си. Първият играч, който “потопи” всички кораби на противника, познавайки тяхното местоположение, печели.

Седмица 2

Туистър:

 

Миниатюрна версия на Туистър, която се играе с пръсти! Играчите изваждат спинъра и полето от кутийката и завъртат спинъра, за да започнат (защо не помолиш приятел или роднина да го върти?). Последният играч, който повдигне пръста си, печели!

Операция:

Участниците разтърскват забавните анатомични части на играчката и я поставят легнала. Играчите се редуват, за да местят забавните органи, така че да са на правилните места. Играчът, който постави всички части на правилните места за най-кратко време, печели!

Играта живот:

Играчката е с лице надолу и участниците въртят спинъра на гърба ѝ, за да разберат с колко полета да се придвижат. Първият играч, който завърши тресето, печели.

Не се сърди човече:

Участниците изваждат игровото поле и пионките от фигурката и я поставят да лежи с лицето надолу, за да изиграят една класическа игра “Не се сърди, човече”. Играчът, довел пръв своите три пионки до финала, печели.

Вземете любима играчка или книжка с всяко Happy Meal™ по ваш избор!
Класически играчки и любими книжки отново ще намерят място в любимите на децата менюта.

Хранителни стойности на различните комбинации в детско меню Happy Meal вижте ТУК

*До изчерпване на наличните количества и видове книжки или играчки в участващите ресторанти.*

*Цената на Happy Meal™ се формира от два компонента – цена на хранителните продукти и цена на играчката, включени в менюто. Не можем да предложим закупуване на играчка самостоятелно.*