Новите играчки от филма Миньоните 2 са в детското меню Happy Meal™

Щури и енергични, Миньоните покоряват новото детско меню Happy Meal™. Децата ги обожават и има защо – с тях забавлението е сигурно. Летните приключения са по-интересни с новите играчки. Вземете ги и зарадвайте малчуганите.

Първа седмица – от 01.07. до 07.07. или до изчерпване на наличните количества

           
      Диско Кевин                         Диско Боб

 

Втора седмица – от 08.07. до 15.07. или до изчерпване на наличните количества

               
          Кевин                                  Диско Гру

 

© 2022 McDonald’s © Universal City Studios LLC. Всички права запазени.

  • Хранителни стойности на различните комбинации в детско меню Happy Meal вижте ТУК
  • *До изчерпване на наличните количества и видове книжки и играчки във всички ресторанти на Макдоналдс в България с изключение тези на летище Варна, летище Бургас и сезонни ресторанти в к.к. Слънчев бряг, к.к. Златни пясъци,
  • Макдоналдс. Следните търговски марки са собственост на корпорация McDonald’s и нейните партньори; Макдоналдс, Happy Meal, логото на Golden Arches и свързаните с Happy Meal елементи.
  • *Цената на Happy Meal™ се формира от два компонента – цена на хранителните продукти и цена на играчката, включени в менюто. Не можем да предложим закупуване на играчка самостоятелно.

Вземете любима играчка или книжка с всяко Happy Meal™ по ваш избор!
Класически играчки и любими книжки отново ще намерят място в любимите на децата менюта, а изборът ще е различен във всеки ресторант McDonald’s. Сега е времето да попълните колекцията с желаната играчка или да преоткриете любопитните книжки.

Сега с всеки Happy Meal™ вашите деца могат да избират книжка или играчка.

Книжките в Happy Meal™ са ексклузивни серии, предлагани само в Макдоналдс с партньорството на световноизвестната авторка на бестселъра „Как да си дресираш Дракон“ Cressida Cowell. Сега, поредицата от 12 невероятните нови книжки, ще отведат децата на невероятни приключения с Малчовците детективи.

Семейството е изключително важно за нас, затова ние избрахме тези книжки, за да вдъхновим в децата любов към четенето и да създадем по-голяма близост между тях и родителите им.

А за да бъде още по-забавно, ви предлагаме нашите дигитални книжки в Happy Meal App™, където героите оживяват, а вие ще се потопите още по-дълбоко в техните истории.

Чудесна възможност да подариш нещо специално за любопитството на децата са интерактивните книжки и много други забавления, които ви чакат в Happy Meal App™