В новото детско меню Happy Meal™ ви очаква титанично забавление. Анимационната поредица Малки титани: В готовност! се явява под формата на 8 XL плаката, които идват в комплект с двустранни моливи за оцветяване и листа със стикери. Съберете цялата група от щури, интересни и ярки герои, и оцветявайте на воля. Трудно е да имате любимец, всички са така различни и симпатични. 

Първа седмица:

Старфайър
Старфайър е извънземно, което се опитва да се впише в живота на Земята, докато подлудява Робин с несподелена кучешка любов. Нейният уникален свят и нейните различни персонажи оживяват в този XL плакат с придружаващ лист със стикери и двустранни моливи за оцветяване.

Робин
Робин е леко пристрастен към властта, перфекционист и лидер на групата, чието основно недоволство е, че останалите титани просто не правят това, което той казва. Плакатът в размер XL включва елементи от неговото обкръжение и се предлага с придружаващ го лист със стикери и двустранни моливи за много оцветяване и забавления.

Втора седмица:

Рейвън
Рейвън е саркастично, безизразно момиче демон, което предпочита да бъде само. Открийте всичко за Рейвън в този XL плакат с прилежащ лист със стикери и двустранни моливи за оцветяване.

Киборг и Зверчето
С толкова много приключения помежду им е повече от очевидно, че плакат с двама от главните герои на поредицата ще предложи още повече забавление за оцветяване. Отново този XL плакат върви в комплект с лист със стикери и двустранни моливи за оцветяване.

Трета седмица:

Зверчето
Зверчето е най-добрият приятел на Киборг – леко мрачен, но симпатичен безделник, който се превръща във всякакви животни, когато не яде бурито и не гледа телевизия. Можете да се запознаете с него и с неговите различни персонажи в този XL плакат с придружаващ го лист със стикери и двустранни моливи за оцветяване.

Киборг
Киборг е лежерен, наполовина тийнейджър, наполовина робот, който се интересува повече от пица и видеоигри, отколкото от борба с престъпността. Опознайте го по-добре от този XL плакат с прилежащ лист със стикери и двустранни моливи за оцветяване.

Четвръта седмица: 

Робин и Старфайър
Може би не знаете, но Робин е страшно влюбен в съотборничката си Старфайър. Научете повече за тяхното уникално партньорство с този XL плакат, лист със стикери и двустранни моливи за оцветяване.

Групата
Разбира се, Титаните работят много по-добре заедно. Последният XL плакат представя забавни упражнения за оцветяване и занимания, в които участва целият отбор. Отново плакатът се предлага с лист със стикери и два двустранни молива за оцветяване.

 

Кампанията е активна в периода от 04.11 до 08.12.2022 г. 

Малки титани: В готовност! и всички свързани герои и елементи © & ™ DC и Warner Bros. Entertainment Inc. (с22)

  • Хранителни стойности на различните комбинации в детско меню Happy Meal вижте ТУК
  • *До изчерпване на наличните количества и видове книжки и играчки във всички ресторанти на Макдоналдс в България с изключение тези на летище Варна, летище Бургас и сезонни ресторанти в к.к. Слънчев бряг, к.к. Златни пясъци,
  • Макдоналдс. Следните търговски марки са собственост на корпорация McDonald’s и нейните партньори; Макдоналдс, Happy Meal, логото на Golden Arches и свързаните с Happy Meal елементи.
  • *Цената на Happy Meal™ се формира от два компонента – цена на хранителните продукти и цена на играчката, включени в менюто. Не можем да предложим закупуване на играчка самостоятелно.

Вземете любима играчка или книжка с всяко Happy Meal™ по ваш избор!
Класически играчки и любими книжки отново ще намерят място в любимите на децата менюта, а изборът ще е различен във всеки ресторант McDonald’s. Сега е времето да попълните колекцията с желаната играчка или да преоткриете любопитните книжки.

Сега с всеки Happy Meal™ вашите деца могат да избират книжка или играчка.

Книжките в Happy Meal™ са ексклузивни серии, предлагани само в Макдоналдс, създадени от световноизвестни автори. Новата поредица „Аз мога“ на Мария Изабел Санчес Вергара съдържа 12 уникални книжки, които ще запознаят децата ви с историята на велики личности, като ги вдъхнови да мечтаят смело и да се борят за своите цели. Всяка една ще ви потопи в приключенията на спортни шампиони, учени, музиканти, приключенци, астронавти и още много.

Семейството е изключително важно за нас, затова ние избрахме тези книжки, за да вдъхновим в децата любов към четенето и да създадем по-голяма близост между тях и родителите им.

А за да бъде още по-забавно, ви предлагаме нашите дигитални книжки в Happy Meal App™, където героите оживяват, а вие ще се потопите още по-дълбоко в техните истории.

Чудесна възможност да подариш нещо специално за любопитството на децата са интерактивните книжки и много други забавления, които ви чакат в Happy Meal App™