Вижте, високо в небето. Това е птица, това е самолет. НЕ. Това е DC лигата на супер-любимци, която идва при вас през лятото на 2022 г.

Партньорството на детското меню Happy Meal с едно от най-големите издания за 2022 г. комбинира две от най-любимите неща на децата: супергерои и домашни любимци. В страхотен анимационен филм, пълен с героизъм и смирение, хумор и смелост, героите и техните едноименни играчки имат една единствена мисия – да победят скуката, да вълнуват и очароват, и да ни предадат важни уроци за общуване, сътрудничество, приятелство, екипна работа и доверие.
Присъединете се към нас и нека заедно отпразнуваме това вълнуващо ново издание, което ще освободи пълните сили на забавлението с игри, които надграждат, разказват, изумяват, омайват, предизвикват и сплотяват.
Накрая ще се питате: Коя е най-добрата играчка? Коя е най-добра играчка? О, ти си, ти DC лигата на супер-любимците играчка от детското меню Happy Meal, да, ти си!

Първа седмица – от 20.05. до изчерпване на наличните количества      

Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е 1.jpg                        Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е 2.jpg
Зеленият фенер                             Крипто

Втора седмица – от 27.05. до изчерпване на наличните количества
Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е 3.png                  Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е 4.png
   Батман                                           Ейс

Трета седмица от 03.06. до изчерпване на наличните количества      

Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е 5.png                  Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е 6.png
   Супермен                                  Мъртън

  • Хранителни стойности на различните комбинации в детско меню Happy Meal вижте ТУК
  • *До изчерпване на наличните количества и видове книжки и играчки във всички ресторанти на Макдоналдс в България с изключение тези на летище Варна, летище Бургас и сезонни ресторанти в к.к. Слънчев бряг, к.к. Златни пясъци,
  • Макдоналдс. Следните търговски марки са собственост на корпорация McDonald’s и нейните партньори; Макдоналдс, Happy Meal, логото на Golden Arches и свързаните с Happy Meal елементи.
  • *Цената на Happy Meal™ се формира от два компонента – цена на хранителните продукти и цена на играчката, включени в менюто. Не можем да предложим закупуване на играчка самостоятелно.

 Вземете любима играчка или книжка с всяко Happy Meal™ по ваш избор!
Класически играчки и любими книжки отново ще намерят място в любимите на децата менюта, а изборът ще е различен във всеки ресторант McDonald’s. Сега е времето да попълните колекцията с желаната играчка или да преоткриете любопитните книжки.

Сега с всеки Happy Meal™ вашите деца могат да избират книжка или играчка.

Книжките в Happy Meal™ са ексклузивни серии, предлагани само в Макдоналдс с партньорството на световноизвестната авторка на бестселъра „Как да си дресираш Дракон“ Cressida Cowell. Сега, поредицата от 12 невероятните нови книжки, ще отведат децата на невероятни приключения с Малчовците детективи.

Семейството е изключително важно за нас, затова ние избрахме тези книжки, за да вдъхновим в децата любов към четенето и да създадем по-голяма близост между тях и родителите им.

А за да бъде още по-забавно, ви предлагаме нашите дигитални книжки в Happy Meal App™, където героите оживяват, а вие ще се потопите още по-дълбоко в техните истории.

Чудесна възможност да подариш нещо специално за любопитството на децата са интерактивните книжки и много други забавления, които ви чакат в Happy Meal App™