Време е да освободиш вътрешния си герой!

Героите от DC вселената са по-силни отвсякога, но за пръв път меки и плюшени във всяко Happy Meal меню! Зарадвайте вашето дете, а и детето в себе си с любимите Батман, Супермен, Жената Чудо, Сайборг, Супергърл, Жокера и още много любими персонажи. Меките фигурки са чаровни за големи и малки и оформят колекция от 10 броя, която всеки почитател на комиксите би искал да притежава. Открийте ги в участващите ресторанти до изчерпване на количествата.

Всеки си е мечтал да стане супергерой и сега с Happy Meal децата могат да открият своите вътрешни суперсили и да се съюзят с любимите си герои от филмите и комиксите! Докато малчуганите се потапят в свят, в който всичко е възможно, родителите могат да се насладят на спомените за любимите си персонажи.

Във всяко Happy Meal меню децата ще открият любим персонаж на DC в плюшен вариант. Пълната колекция включва десет играчки, като всяка една от тях ще е повод за радост и вълнение, че сте на път за McDonald’s.

Седмица 1

Супермен

Жената Чудо


Седмица 2

Жокера

Харли Куин


Седмица 3

Батман

Батгърл

Седмица 4

Светкавицата

Сайборг

Седмица 5

Робин

Супергърл

.


Сега с всеки Happy Meal™ вашите деца могат да избират книжка или 
играчка.


Книжките в Happy Meal™ са ексклузивни серии, предлагани само в Макдоналдс с партньорството на световноизвестната авторка на бестселъра „Как да си дресираш Дракон“ Cressida Cowell. Сега, поредицата от 12 невероятни книжки, ще отведат децата на невероятни приключения с близнаците Тритоп.

Семейството е изключително важно за нас, затова ние избрахме тези книжки, за да вдъхновим в децата любов към четенето и да създадем по-голяма близост между тях и родителите им.

А за да бъде още по-забавно, ви предлагаме нашите дигитални книжки в Happy Meal App™, където героите оживяват, а вие ще се потопите още по-дълбоко в техните истории.

 

.

Хранителни стойности на различните комбинации в детско меню Happy Meal вижте ТУК

*До изчерпване на наличните количества и видове книжки или играчки в участващите ресторанти.*

*Цената на Happy Meal™ се формира от два компонента – цена на хранителните продукти и цена на играчката, включени в менюто. Не можем да предложим закупуване на играчка самостоятелно.*

Чудесна възможност да подариш нещо специално за любопитството на децата са интерактивните книжки и много други забавления, които ви чакат в Happy Meal App™