На 03.03.2023г. стартира новата кампания в Happy Meal™ Karma`s World. Светът на Карма е история за момиче, което преоткрива гласа си и го използва, за да промени света около себе си. 10-годишната Карма Грант е амбициозен музикален артист и рапър с голям талант и още по-голямо сърце, което споделя заедно с нейните приятели и със света, който ги заобикаля.

Играчките вдъхват живот и енергията на героите от сериала и включват колекция от десет дневника за активност с всеки един от тях, базирани на техните уникални таланти и черти. Всеки албум включва множество страници с активности, аксесоари за сглобяване, листове със стикери, цветен молив и държач за моливи.

 

Суич

Забавлявайте се като Суич, като използвате активностите от албума и устройството за произволно пускане за танци, за да играете с приятели!

 

Крис

Пригответе се да покажете щури движения, използвайки албума с дейности на Крис, включващ забавна танцова игра със спинер, за да миксирате движенията и да ги споделяте с приятели!

 

Кари

Подгответе сцената за вашето собствено танцово представление с помощта на албума с активностти на Кари и сглобяемия мегафон!

 

Деми-Рей

Пригответе се да мечтаете като Деми-Рей. Албума с активности, включва забавни игри и микрофон, който може да сглобите сами!

 

Карма

Рапирайте като Карма. В този забавен албум с дейности, включващ флаш карти, ще може да създадете своя собствена рап песен!

 

Уинстън

Изпробвайте креативността си като използвате активностите и сглобяемата филмова клапа, включени в албума. Измислете идеи за филми и творете като Уинстън!

 

Кийс

Вдъхнете живот на вашите изобретения, използвайки този албум, включващ активности и сглобяем летящ спинър за допълнително забавление!

 

Краш

Изпробвайте гласа си, чрез забавните активности, включени в албума както и игри с пеене, за да се забавлявате с приятели!

 

Джейла и Таля

Пригответе се за състезание с динамичното дуо Джейла и Таля. Включва албум с активности и карти с предизвикателства, които да играете с приятели и семейство!

 

Сабия

Тествайте уменията си, като използвате албума пълен с активности. С играта карти памет, ще подложите уменията си на изпитание!

 

 

Кампанията е активна в периода от 03.03.2023 г. до 06.04.2023 г. 

© 2023 McDonald’s

© 2023 Karma’s World LLC & KWBB Productions Limited. Karma’s World and logo are trademarks of Karmas World Partnership. All rights reserved.

 

  • Хранителни стойности на различните комбинации в детско меню Happy Meal вижте ТУК
  • *До изчерпване на наличните количества и видове книжки и играчки във всички ресторанти на Макдоналдс в България с изключение тези на летище Варна, летище Бургас и сезонни ресторанти в к.к. Слънчев бряг, к.к. Златни пясъци,
  • Макдоналдс. Следните търговски марки са собственост на корпорация McDonald’s и нейните партньори; Макдоналдс, Happy Meal, логото на Golden Arches и свързаните с Happy Meal елементи.
  • *Цената на Happy Meal™ се формира от два компонента – цена на хранителните продукти и цена на играчката, включени в менюто. Не можем да предложим закупуване на играчка самостоятелно.

 

Вземете любима играчка или книжка с всяко Happy Meal™ по ваш избор!

Класически играчки и любими книжки отново ще намерят място в любимите на децата менюта, а изборът ще е различен във всеки ресторант McDonald’s. Сега е времето да попълните колекцията с желаната играчка или да преоткриете любопитните книжки.

Сега с всеки Happy Meal™ вашите деца могат да избират книжка или играчка.

Книжките в Happy Meal™ са ексклузивни серии, предлагани само в Макдоналдс, създадени от световноизвестни автори. Новата поредица „Аз мога“ на Мария Изабел Санчес Вергара съдържа 12 уникални книжки, които ще запознаят децата ви с историята на велики личности, като ги вдъхнови да мечтаят смело и да се борят за своите цели. Всяка една ще ви потопи в приключенията на спортни шампиони, учени, музиканти, приключенци, астронавти и още много.

Семейството е изключително важно за нас, затова ние избрахме тези книжки, за да вдъхновим в децата любов към четенето и да създадем по-голяма близост между тях и родителите им.