Много, много добри новини от морското дъно!

Стартовата дата за кампанията SpongeBob – 30.04

Спондж Боб Квадратни Гащи и неговите приятели от Бикини Ботъм вече са в Happy Meal™! Открийте любимите герои от култовата анимация в техния естествен хабитат – Спондж Боб, Патрик, Сепия, Санди и другите образи са придружени от къщите и работните си места. Във всяко меню ще намерите един от персонажите и свързано с него място, познато от сериала – къщата от ананас на Спондж Боб, скалата на Патрик, школата на г-жа Пуф и още много! Сега може да се потопите в шарения свят на Бикини Ботъм с Happy Meal™.

Седмица 1

Спондж Боб и ‘Хрупкавият Рак’:

Спондж Боб отново изживява ‚най-хубавия от всички дни!’ на работа в ‘Хрупкавият Рак’!

Гари и Ананасът:

Докато Спондж Боб е на работа, охлювът Гари си почива в легендарната Ананасова къща!

Седмица 2

Скалата на Патрик:

След цял ден, прекаран в лов на медузи с най-добрия си приятел Спондж Боб, Патрик може да се отпусне на пясъчния диван под своята скала.

Сепия и Къщата в Глава от Великденските острови:

Както винаги артистичен, Сепия рисува най-добрия си автопортрет, който скоро ще заеме мястото си при останалата част от колекцията му вкъщи!

Седмица 3

Спондж Боб и Медузените полета:

Спондж Боб е навън в полето, радвайки се на любимото си хоби, ловуването на медузи! Колко ще успее да хване?

Куполът на Санди:

Санди е донесла част от нейния надморски свят в Бикини Ботъм! Вътре в нейния купол, пълен с кислород има голямо дърво с къщичка в него и постоянно растяща гъста трева!

Седмица 4

Къщата на г-н Рак:

Г-н Рак се усмихва широко, мислейки колко клиенти са посетили ресторанта му днес! Време е да се прибере в своята котва и да разпусне.

Планктон и ‘Вонящата кофа’:

Планирайки поредния опит да задигне тайната формула за Ракбургери от ‘Хрупкавият Рак’, Планктон изпипва детайлите в компанията на своята жена-робот Карън във ‘Вонящата кофа’.

Седмица 5

Училището на г-жа Пуф:

Г-жа Пуф е най-добрият шофьор на лодка в Бикини Ботъм! Затова всички рибо-хора от Бикини Ботъм идват в нейната школа за уроци. Ех, ако Спондж Боб не беше толкова несръчен шофьор!

Мъжката Русалка и Сенчести Плитчини:

След всичките години, в които е бил супергероят на подводния свят, Мъжката Русалка се радва на добре заслужена почивка в Сенчести Плитчини, дома за пенсионери на рибо-хората от Бикини Ботъм.

.


Сега с всеки Happy Meal™ вашите деца могат да избират книжка или 
играчка.


Книжките в Happy Meal™ са ексклузивни серии, предлагани само в Макдоналдс с партньорството на световноизвестната авторка на бестселъра „Как да си дресираш Дракон“ Cressida Cowell. Сега, поредицата от 12 невероятни книжки, ще отведат децата на невероятни приключения с близнаците Тритоп.

Семейството е изключително важно за нас, затова ние избрахме тези книжки, за да вдъхновим в децата любов към четенето и да създадем по-голяма близост между тях и родителите им.

А за да бъде още по-забавно, ви предлагаме нашите дигитални книжки в Happy Meal App™, където героите оживяват, а вие ще се потопите още по-дълбоко в техните истории.

 

.

Хранителни стойности на различните комбинации в детско меню Happy Meal вижте ТУК

*До изчерпване на наличните количества и видове книжки или играчки в участващите ресторанти.*

*Цената на Happy Meal™ се формира от два компонента – цена на хранителните продукти и цена на играчката, включени в менюто. Не можем да предложим закупуване на играчка самостоятелно.*

Чудесна възможност да подариш нещо специално за любопитството на децата са интерактивните книжки и много други забавления, които ви чакат в Happy Meal App™