Ресторанти с нова концепция

Бъдещето е сега

Концепцията „Experience of the Future” или „Преживяване от бъдещето“ е ключова част от плана за развитие на Макдоналдс™ в световен мащаб, в който основни приоритети са ежедневното подобрение на презживяването на гостите ни и създаването на една по-уединена среда.

Какво прави нашите ресторанти „Преживяване от бъдещето”?

Концепция „Направено за теб“

Като част на нашата концепция „Направено за теб“ вече не приготвяме бургерите и другите продукти предварително, преди поръчката – вместо това храната се приготвя специално за Вас, едва след като поръчате. По този начин осигуряваме на нашите гости още по-прясно приготвена храна.

Дигитални екрани за самообслужване

Освен на касата, по обичайния начин, сега поръчките могат да бъдат извършвани и на дигитални екрани за самообслужване. Изберете любимата си храна, платете с банкова карта и проследете номера на поръчката си на екрана. Когато номерът Ви се появи, вземете поръчката си от посоченото място за получаване. Ако желаете да поръчате на дигиталния екран за самообслужване, но нямате или не желаете да използвате банкова карта, можете да заплатите поръчката си в брой на касата.

Добре дошли в бъдещето на Макдоналдс™!